Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chorizokorv med rödvinssmak

 
Skriv ut

Ett väldigt gott tilltugg/snack på festen/middagen/bjudningen. Med den starkare korven och rödvinssmaken är dom jättegoda till en kall öl.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stick hål i korvarna med en gaffel. Lägg dom trångt i en bytta täck med rödvin över natten i kylskåp.
  2. Skär 1/2 cm tjocka skivor. Stek i smör och olja. Häll i rödvinet i en kastrull med korvskivorna. Låt puttra tills vinet är borta.
  3. Jag tycker dom är godast att äta lite varma, men man kan göra som receptet säger, och låta dom svalna innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.