Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chow Mein Seafood på tagliatelle

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Pad Thai är en populär thailändsk maträtt som vanligtvis brukar innefatta risnudlar och tofu, i denna lite mer vardagsvänliga rätt är detta utbytt mot tagliatelle.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp rikligt med saltat vatten. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet, skölj sedan pastan i kallt vatten så den inte klibbar.
  2. Hetta upp pannan och fräs seafoodmixen tillsammans med en pressad vitlöksklyfta och 2 msk soja. Ha inte mixen för länge i pannan dock, max 2-3 minuter då skaldjuren blir sega ifall de hettas upp för länge. Ställ sedan skaldjuren åt sidan.
  3. Skiva broccolin och champinjonerna och häll av vattnet från konserverna. Skiva de färska grönsakerna och häll av vattnet från konserverna.
  4. Blanda om 1 dl soja med fisksåsen, en pressad vitlöksklyfta, peppar och en bit strimlad ingefära. Woka sedan alla ingredienser i omgångar tillsammans med sojasåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.