- Serverar: 4 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
Pad Thai är en populär thailändsk maträtt som vanligtvis brukar innefatta risnudlar och tofu, i denna lite mer vardagsvänliga rätt är detta utbytt mot tagliatelle.
Instruktioner
- Koka upp rikligt med saltat vatten. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet, skölj sedan pastan i kallt vatten så den inte klibbar.
- Hetta upp pannan och fräs seafoodmixen tillsammans med en pressad vitlöksklyfta och 2 msk soja. Ha inte mixen för länge i pannan dock, max 2-3 minuter då skaldjuren blir sega ifall de hettas upp för länge. Ställ sedan skaldjuren åt sidan.
- Skiva broccolin och champinjonerna och häll av vattnet från konserverna. Skiva de färska grönsakerna och häll av vattnet från konserverna.
- Blanda om 1 dl soja med fisksåsen, en pressad vitlöksklyfta, peppar och en bit strimlad ingefära.
Woka sedan alla ingredienser i omgångar tillsammans med sojasåsen.
Publicerat den
12 februari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar