Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chrissans kalljästa frukostbröd

(4 kommentarer)  
Skriv ut

Så lätt och så gott. Hela min bekantskapskrets bakar det här brödet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop alla ingredienser till en grötkonsistens. Ställ bunken i kylskåpet över natten.
  2. Degen skedas sedan upp på bakplåtspapper. Satsen räcker till 2-3 plåtar. Skeda upp precis innan plåten ska in i ugnen annars flyter degen ut eftersom den är ganska lös.
  3. Gräddas i 225 grader i ca 15 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • camillaocamilla 22 augusti 2010

    Kanon gott och väldigt simpelt att röra ihop.

  • grynet0506 17 januari 2011

    Supergott! Hela familjen gillade bullarna :)

  • mh10619 14 februari 2013

    Kan man välja på vetekross eller vetekli? Vilket blir bäst?

  • mallu16 14 februari 2013

    Ja, du kan nog välja. Jag har alltid kört med vetetkross. Vill man ha lite nyttigare kan man ju skippa vetemjölet och ta vad man har hemma i ungefär samma mängd. Jag brukar ta rågmjöl, dinkel, grahamsmjöl och så kanske bara nån dl vetemjöl. Det är bara att testa, har aldrig misslyckats med det här brödet. Lycka till!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.