Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ceasarsallad med chiliräkor

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Inspirerad av Leila Lindholm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda sweet chilisås, soja, riven vitlök, ingefära i en skål. Lägg i räkorna och låt de marinera.
  2. Gör dressingen: Mixa sardeller, vitlök, äggula, parmesan, citron och peppar i matberedare.
  3. Häll i oljan i en tunn stråle så dressingen inte spricker.
  4. Riv brödet i tussar, ringla över lite olivolja och strö över flingsalt. Rosta krutongerna gyllene på grill eller i ugn 200 grader. Grilla räkorna.
  5. Blanda salladen med dressingen och toppa med färsk riven parmesan, krutonger och räkor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.