Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cinas kalla fisk

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Jätte gott på sommaren

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka fisken tills den är vit och genom kokt. Låt den kallna. Vispa grädden hårt och rör sedan ner gräddfilen, majonnäsen, salt och peppar.
  2. När fisken är kall delar du den i mindre bitar i en form.
  3. Häll såsen över fisken och garnera med räkor och dill.
  4. Ställ kallt 3-4 timmar innan severing.
  5. Serveras med kokt potatis och en grönsallad.
  6. Smart underbart gott!
  7. Lycka till!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.