Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citron- och chilisill

(1 kommentar)  
Citron- och chilisill Citron- och chilisill Citron- och chilisill
  • Tid: 1 dag 40 minuter
Skriv ut

Fräsch och god sill med vackra färger.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ättikssprit, socker och vatten till en lag. Koka upp. Riv skalet på halva citronen och pressa ut saften ur samma halva. Blanda ner i lagen tillsammans med korander, vitpeppar och lagerblad och låt koka upp på nytt. Låt kallna.
  2. Skär den andra citronhalvan i skivor och halvera sedan dessa. Skär pujolöken och chilin i tunna skivor. Skär sillen i mindre bitar och varav allt i en fin glasburk.
  3. Häll på lagen och ställ att mogna i kylen minst 1 dygn.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Dildo 9 april 2010

    "Fräsch och god sill med vackra färger." Hemska tanke om sillen var ofräsh. Eller om sillen inte var god. Är detta godare än t ex ABBA's sill på burk?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.