Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citron och kanelkaka

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Enkelt och jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra och bröa en eldfast form. Smält smöret och låt det svalna. Blanda alla torra ingredienser. Blanda sedan i ägg och rivet citronskal och rör till en slät smet. Rör slutligen ner det avsvalnande smöret och häll i formen.
  2. Grädda i ugn 175 grader ca 30min.
  3. Servera med lemon curd om man vill ha mer citronsmak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.