Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronbakad lax med spenatsås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God och lättlagad lax.

Ingredienser

Instruktioner

Ugn: 200 grader. Lägg laxbitarna i en smord ugnsfast form. Strö över citronpeppar och ev salt. Tillaga mitt i ugnen i ca 10 minuter. Spenatsås: Vispa samman mjölk och mjöl i en kastrull och koka upp under omrörning. Lägg i spenaten och låt den tina i kastrullen under omrörning. Smaksätt med salt, peppar och socker. Låt såsen sjuda i 3 minuter. Servera med kokt pressad potatis, citronklyftor och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.