Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citroncupcakes med turkisk peppar-fluff

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Smaken går att jämföra med lakritsglassen. Riktig sommar känsla över smaken med en friskton av citron, mumsigt!! Gillar ni inte turkiskpeppar så kan ni ta något välja någon annan godis sort. Om godiset innehåller gelatin så ta bara 100 g men väljer ni ex geisha choklad kan man ta mer. Låt fantasin flöda!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Cupcakes: Smält smöret Sätt ugnen på 200 grader Vispa ägg och socker poröst Blanda de torra ingredienserna och citronskalet Rör ner mjölblandningen, smöret och citronsaften.
  2. Fyll formarna till hälften och grädda i cirka 18 minuter
  3. Turkisk peppar-fluff: Krossa godiset. Värm grädden i en kastrull och häll i godiset, rör tills det smält. Det får EJ koka. Låt stå i kylen över natten och vispa sedan när det är dags att dekorara.
  4. På bilden har jag dekorerat med fluff, strössel och sockerpasta blommor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.