Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citrondoftande kantarellpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Liten pasta som risoni passar bra här. En höstlig pasta med stekta kycklingfiléer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och låt den rinna av. Skär stora svampar i bitar och fräs dem i olja ca 10 minuter. Blanda i citronskalet och fräs någon minut. Blanda i pastan och låt allt bli genomvarmt.
  2. Stek kycklingfiléerna i en stekpanna på medelvärme. Ta grytan från värmen och vänd ner örter och parmesan. Vrid svartpeppar över och servera med kycklingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.