Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citrongräskyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabblagad och smakrik rätt som passar hela familjen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingen. Krossa citrongräset och dela på mitten. Lägg kött, citrongräs, farinsocker och fisksås i en plastpåse. Låt det marinera i 1 timme. Ta sedan bort citrongräset.
  2. Hacka vitlöken. Finhacka chilifrukten och strimla salladslökarna. Hetta upp oljan i en wokpanna. Stek vitlök och chili, tillsätt kycklingköttet, lite i taget. Stek tills fin färg och tills kycklingen är genomstekt.
  3. Tillsätt resten av ingredienserna och fräs allt. Smaka av med salt eller mer fisksås. Servera kycklingwoken med jasminris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.