Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citrongrillade kalkonschnitzlar med sparris och parmesancrème

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Möra kalkonschnitzlar med smak av citron serveras med ugnsstekt potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Vänd potatisklyftorna i olja och timjan i en ugnssäker form eller på en ugnsplåt. Stek dem mjuka och gyllenbruna i ugnen, ca 20 minuter. Lägg in sparrisarna i ugnen när det återstår 10 minuter av stektiden.
  2. Blanda ingredienserna till parmesancrèmen i en skål. Smaksätt med cajennepeppar.
  3. Pensla kalkonskivorna och citronklyftorna med olivolja. Salta och peppra. Grilla dem i några minuter på varje sida. Servera kalkonschnitzlarna med potatis, sparris och parmesancéme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.