Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citrongräs- och chilisnaps

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 2 dagar
Skriv ut

Häll upp på en fin flaska och ge bort i present...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela citrongräset på längden och stoppa ner i en flaska. Skala och strimla ingefäran och lägg ner. Pressa i saft från lime och stoppa ner chilin. Häll på okryddat brännvin.
  2. Låt stå och dra i cirka två dagar. Söta eventuellt snapsen med 1 msk flytande honung.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.