Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronkaka

 
Skriv ut

Långpannebak ger många kakor på en gång. Njut några nybakad, kanske med en klick visgrädde till, och spara resten i frysen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 200 grader
  2. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner kesella. Citronskal + saft. Blanda mjöl och bakpulver, och rör ner i smeten.
  3. Häll i en långpanna klädd med bakpapper och grädda i 20 minuter. Låt svalna.
  4. Rör ut florsocker i mjölk och bred över kakan. Smält chokladen och ringla över.
  5. Skär kakan i rutor när den har stelnat

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.