Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronkaka utan mjöl

 
Skriv ut

En citronkaka som bakas utan mjöl.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader. Lägg mandeln i en mixer och mixa till mandelmjöl. Skölj citronerna och riv skalen fint. Blanda mandelmjöl, citronskal, bakpulver och agavesirap. Vispa ägg med råsocker tills det blir vitt och fluffigt. Blanda ihop ägg- och mandelsmet.
  2. Smörj en form med löstagbarkant, 22 cm. Täck botten med smörpapper. Häll i smeten och fördela torkade bär på toppen. Grädda kakan i nedersta ugnen i ca 35 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.