Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronlax med romsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En favorit här hemma som hela familjen är galen i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxen i lätt oljad ugnsform. Ringla matolja över laxen. Fördela rivet skal från citron över laxen pressa citron över. Salta rikligt och peppra efter smak. Stek i ugn tills genomstekt, ca 15min. 200-225 grader.
  2. Hacka rödlök och blanda med crème fraîche och stenbitsrom. Smaka av med peppar och ev. Lite salt.
  3. Servera med tagliatelle.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.