Ätit den med krossad annanas, tänkte att den måste bli kanon med citron...och det blev den verkligen.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jättegod, syrlig och fräsch!
Vad roligt att du tyckte om den.
Vet inte varför jag fastnade för det här receptet när vi vuxna i familjen inte gillar citron i bakverk. Barnen gillar inte efterättspajer över huvud taget. Kanske för att vi vuxna gillar orginalet (ananaspajen) Den här pajen var dock SUPER GOD och ALLA i familjen tyckte om den, varenda bit gick åt :-0 MYCKET GODARE ÄN ORGINALET! Tack för ett kanon recept :)
Vad roligt, ja den brukar göra succé.
Ser och låter jättegod. Undrar om den går att frysa, måste förbereda en massa före studentfirande?
Vet ej om den går att frysa, skulle nog inte chansa.
Hej! Har gjort efter receptet. Varför ser det så vattnig ut? Är det någon steg som jag gjorde fel på.
Min blev också vattning, men den "stelnar" sen när man haft den i kylen! Jättegod blev den! Tack för receptet :)
Min blir inte vattnig så jag kan inte svara på det.
Supergod, men degen blev lös så vi hade i ½-1 dl mjöl till i pajdegen. Jättefräch smak på "geggan" I pajskalet!
Verkligen jättegod! Lite, lite söt, men det gör absolut ingenting. Tack för detta recept, kommer göras många gånger!
Annanaspajen går hur bra som helst att frysa.. denna borde åxå gå fint.. Vill man göra portioner använd en muffinsplåt för 12 använd då åxå bullformar låt svalna ställ sedan hela plåten i frysen ca 2-3h ta up och plasta in. Och in i frysen igen. Till uppvärmning 2-2.5min i micron klart ?