Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Supergod sås till fisk. Prova den till ugnsbakad lax....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda grädde med fiskbuljongtärning, citronsaft, det rivna skalet av en citron och citronpeppar. Låt detta koka ihop. Tillsätt därefter créme fraiche.
  2. Detta är grundreceptet. För större kvantitet sås till- sätter Du ytterligare ingredienser. Tycker Du såsen blir för tjock, späd ut med matlagningsgrädde

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.