Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronstekt klyftpotatis

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här så gott till fågel, kött och fisk...på buffébordet...till grillat...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg potatisklyftorna i en ugnsfast form, lagom stor så att det blir ett lager av potatisklyftor.
  3. Blanda potatisklyftorna med oregano, citronsaft, zest, olivolja och salta.
  4. Häll över vatten så att det nästan täcker potatisklyftorna. Baka i ugnen tills vattnet försvunnit.
  5. Ta ut formen och ringla över olivolja och baka vidare tills potatisklyftorna har fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • grullan 7 mars 2010

    Hej! Har aldrig varit med om att man häller vatten i formen också då man gör klyftpotatis men det ska jag prova idag då jag fixar middagen tack för tips. Ingela

  • Amaruhla64 12 oktober 2010

    Ska det verkligen vara VATTEN i formen? Står ju inte i ingredienserna ju.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.