Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

citronstekt laxfilé med salsa fresca

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Friskt och gott! Salsan görs en timma innan stekningen av laxen, som går på några minuter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda först alla ingredienser till salsan utom citronmeliss eller mynta. Smaka av väl. Täck och låt stå i kyl, gärna någon timme.
  2. Rör sönder ägget på en tallrik. Blanda ströbröd, citronskal, persilja, salt och peppar på ett annat. Vänd laxbitarna först i ägget sedan i kryddblandningen. Hetta upp fett i en stekpanna. Stek laxen på inte alltför stark värme 3-4 minuter på varje sida.
  3. Vänd ner citronmeliss eller mynta i salsan

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.