Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citruskladdkaka

 
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Nytt recept! Lite syrlig kladdkaka med lite sting i eftersmaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader (eller 180 grader om det är varmluft). Smöra och bröa en form med löstagbar kant.
  2. Riv apelsinen med rivjärnets fina sida (eller använd ett cestjärn). Blanda ihop de torra ingredienserna, rör sedan ner ett ägg i taget. Smält smöret, ha i apelsinskal, pressa i apelsinsaft och häll i citronsaft. Blanda sedan citrusfettet med de torra ingredienserna och häll sedan smeten i formen. Grädda mitt i ugnen i 30 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.