Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citrussallad med kanelyoughurt och rostade hasselnötter

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Överraskande god kombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala ananasen, dela den på längden och skiva tunna "halvmånar", på varje halvmåne skär du bort kvisten. Skala apelsiner med en vass kniv och skär ut hinnfira klyftor.
  2. Blanda ingredienser till kanelyoghurten. Rosta hasselnötterna i en torr het panna i cirka 2 minuter och hacka dem sedan grovt.
  3. Lägg frukterna på ett fat eller i portionsskålar. Ringla över honung och strössla med de rostade hasselnötterna. Servera med en klick kanelyoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.