Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Claras glutenfria kladdkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Härligt att kunna njuta av en kladdkaka även om man är glutenintollerant.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Rör ihop ägg och socker. Sikta i kakaopulver och mjölmixen. Tillsätt smält avsvalnat fett. Häll smeten i en smord form, ca 24 cm i diameter.
  3. Grädda i ca 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • prahlin 10 november 2009

    Jättegod! Smakar precis som en vanlig kladdkaka.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.