Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Clementincumberlandsås

 
Skriv ut

En syrlig sås som passar bra att ha till olika patéer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala clementinerna. Behåll skalet från en och skär det i fina tärningar.
  2. Kör clementinerna i mixer och lägg dem i en rostfri kastrull, ta eventuellt bort stora hinnor. Koka alla ingredienser utom majsstärkelsen 5-10 min. Rör ut majsstärkelsen i 1 msk vatten och vispa i såsen. Låt koka upp. Låt såsen kallna och servera den kall till kycklingleverpastejen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.