Som om du var på puben!
Njut en kall öl till.
Instruktioner
- På morgonen:
Marinera kycklingen enligt anvisningen på paketet.
- Tillagning:
(Förbered först potatisklyftorna och börja tillagningen i ugnen).
Bryn kycklingen, lägg över dom i en form och ställ in i ugnen på 225 grader.
- Pensla brödskivorna med olivolja och stek dem gyllene. Lägg dem på en tallrik.
- Stek bacon knaprigt och låt dem rinna av på hushållspapper.
- Förbered såsen.
Skölj romansalladsbladen. Skiva tomaten i fina skivor.
- När 5 minuter återstår av ugnstiden, lägg in brödskivorna och tomatskivorna i ugnen så de blir lite varma. Värm upp såsen om den svalnat.
- Montering:
Bottna med en brödskiva. Lägg ett romansalladsblad och tomatskiva ovapå.
Dela kycklingfiléerna så de blir minst hälften så tjocka och lägg dem lite snyggt i kors ovanpå.
Skeda över sås och lägg två baconskivor på varje portion.
Avsluta med en brödskiva.
- Servera med de frasiga potatisklyftorna och lite garnering av sallad och tomat.
Publicerat den
3 april 2009
Liknande recept
Skriv kommentar