En stek med en god sås och potatisgratäng och sallad till, alltid uppskattat hos mig.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Underbart gott!! Vilken sås det blev. Det enda jag lade till var lite vinbärsgele i såsen för sötmans skull och så lät jag köttet koka 2 timmar trots att jag bara hade 1 kg kött. Hoppas fler kommer smaka!
Detta brukar jag göra med porter, som ju är ett sött mörkt öl, och jag instämmer, såsen är så god att man vill dricka den.... Min erfarenhet är också att man vinner på att låta spadet/skyn koka ihop (reducera) innan det blir såsmaking... En klar favorit.
Vad för slags kött ska man ha?? Och ska man äta den kall?? Eftersom man ska vänta 20 minuter sen göra såsen, då lär väl köttet svalna?
Detta recept är bäst av de två som finns/kram