Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Coleslaw med rödkål

(1 kommentar)  
Skriv ut

Röra till julskinkan

Ingredienser

Instruktioner

Strimla kålen fint. Kärna ur äpplena och strimla dem tunt. Rör samman creme fraiche med äppelcidervinäger, senap, socker, salt och riven pepparrot. Rör ner kål och äpple i såsen. Ställ kallt några timmar innan det ska avnjutas.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • arolha 10 januari 2010

    Utmärkt! Och färgen då, aptligt.Pepparrot gör susen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.