Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Coleslaw med yoghurt

 
Skriv ut

Godare och nyttigare än den klassiska. Vinägern är pricken över i och får inte glömmas bort. Därför lägger jag in ett eget recept trots att det finns en uppsjö coleslaw redan, men inget med denna kryddning och yoghurt. Underskatta inte den fantastiska kålen. Den är full med fibrer och mineraler. Dessutom billig och nästan alltid svenskodlad!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla vitkålen och lägg i bunke. Tillsätt socker, salt, peppar och vinäger. Blanda runt ordentligt med rentvättade händer.
  2. Skala och riv moroten. Rör ner morot, senap och matyoghurt i vitkålen. Låt stå och dra en stund.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.