Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Coleslaw med selleri och äpple

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En syrlig slaw med mycket grönt blir ett gott tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp rikligt med vatten i en kastrull. Strimla kålen tunt. Skala och finhacka löken. Lägg kål och lök i ett durkslag och häll det kokande vattnet över. Låt rinna av, kallna och krama ur. Skiva sellerin. Tärna äpplet fint. Rör ihop alla ingredienser. Låt stå i kylen i minst 1 timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.