Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cookiecake med mjölkchoklad och Non stop

 
  • Serverar: 12-14 portioner
Skriv ut

Godiskaka i panna! Cookiecake är en amerikansk jättevariant av småkakorna chocolate chip cookies.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Hacka chokladen och Non stop grovt. Vispa smör, socker och farinsocker pösigt i en bunke. Blanda ner ägget och vispa en stund till. Blanda bikarbonat, vaniljsocker, salt, havregryn och vetemjöl. Rör ner det i smörsmeten och blanda ihop allt till en deg. Tillsätt hackad choklad och Non stop.
  3. Tryck ut smeten i en smord och bröad stekpanna, 22-24 cm i diameter, eller en springform med samma storlek. Grädda kakan längst ner i ugnen i 35-40 minuter. Låt den svalna i formen.
  4. Kakan är god att äta som den är men en klick vispad grädde eller glass till gör den extra läcker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.