Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokos- och havre cookies

(1 kommentar)  
  • Serverar: 36 portioner
Skriv ut

Amerikanskt recept översatt till svenska.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 180 grader.
  2. Blanda mjöl, bakpulver och bikarbonat i en skål.
  3. Vispa smör, farinsocker och strösocker vitt och krämigt med elvisp. Rör i äggen, ett åt gången. Rör i vaniljsockret. Tillsätt mjöl och havregryn, därefter kokosflingorna.
  4. Forma valnötsstora bollar av degen, lägg bollarna på bakpappersklädda plåtar med 5 cm mellan varje boll. Platta till bollarna lätt med en mjölad gaffel. Grädda kakorna i 8-10 minuter eller tills de är gyllenbruna.
  5. Flytta över kakaorna till bakrist för att helt avsvalna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • winsa 31 juli 2010

    jättegoda, kommer att göra dom fler gånger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.