Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här tuppen tillagas med kycklingklubbor, väldigt gott det med. Och väldigt lättlagat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingklubborna i en gjutjärnsgryta. Salta och peppra.
  2. Ta upp klubborna. Bryn sedan fläsket. Lägg i klubborna i grytan. Häll på buljong och vin, tillsätt vitlök, lagerblad och timjan. Låt sjuda under lock i ca 30-40 minuter.
  3. Bryn under tiden lök och champinjoner. Lägg löken i grytan efter ca 15 minuter och champinjonerna efter ca 25 minuter.
  4. Blanda mjöl och smör till en slät pasta och lägg ner i grytan. Rör försiktigt tills redningen smält. Koka i ytterligare 3-5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera med ris och baugette.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • christincarlsson 17 november 2012

    Enkelt och super gott!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.