X

Corn färs recept

Laddar...
Din sökning gav 47 träffar
Cornetti e Ceci - Kikärtssoppa me..

– Det här en mustig och matig klassisk, italiensk soppa med pasta som har sitt ursprung i Rom. Rättens viktigaste ingrediens förutom pastan är kikärtorna (ceci på italienska) som ger en god och mjuk s..
Scones från cornwall

Äkta engelska scones. Njut sconsen ljumma med ost och marmelad eller naturell färskost och sylt. Eller så har du förberett den typiska röran Clotted cream och serverar den tillsammans med sylt. D..


Cornbread

Cornbread säger jag bara. Det är bara så gott. Tillsammans med chili con carne blir det en höjdare. Kan tänka mig att det blir gott till en köttfärssoppa också.


Cornichoner

Små inlagda gurkor, goda som tillbehör till mångt och mycket där inlagd gurka är gott.


Corn Chowder

I boken "Amerikansk mat för svenska hem" 1968, finns det här receptet på majssoppa.


Annica's supergoda köttbullar

X'ets köttbullar. Lite annorlunda ingredienser. Väldigt omtyckta. Jag var tvungen att göra 400 st en jul, så det räckte till hela tjocka släkten. Gav även bort en del av de goda "bullarna" i julklapp...


Pepparrotsfalu

Piffa upp den tråkiga(?) falukorven. Rätten har utseende emot sig, men det smakar mycket mycket bättre än vad som syns på bild..


Matjestartar på fullkornsbröd

Den kryddiga matjessillen passar jättebra bra i den här blandningen med inlagd gurka, äpple och lök. Passar utmärkt som kvällsmacka, snack eller förrätt - alltid lika gott och uppskattat!

Filé med smakrik sås

”Kreolskans gryta” har blivit en klassiker som alltid är lika uppskattad. Här fyller jag fläskfilén med kryddig chorizo och serverar till ”Kreolskans” smakrika sås. Klyftpotatis passar bra till.Paddys version utav Fullt Utrusta..

Restaurang La Empanada i Malmö har en rätt som kallas Fullt utrustad. Detta är nog det närmaste man kan komma att göra den själv. Min bror Patrick har slått ihop denna Latinamerikanska festmåltid. Ha..