Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Corn Chicken a lá Carina

(5 kommentarer)  
Skriv ut

Här har jag komponerat ihop två av mina favoriter som blev kanongott!! Men man orkar inte en hel filé själv :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Banka ut kycklingfiléerna. Rulla 2 skivor skinka och 2-3 skivor ost i fyra rullar. Lägg en rulle på varje filé och rulla ihop till en rullad. Linda 3 skivor bacon runt varje rullad och fäst med tandpetare. Salta och peppra. Lägg rulladerna i smord ugnsfast form.
  2. Blanda yoghurt och senap och pensla på rulladerna. Krossa corn flakes och strö över rulladerna. Stek i ugn 175 – 200° i ca 30 minuter. Blanda under tiden såsen.
  3. Servera kycklingen med kokt ris och såsen.
  4. Fler recept från mig hittar du på min blog: http://cayennesrecept.blogspot.com/

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • lotteschioler 22 augusti 2009

    Trevligt recept! Eftersom jag äter GI så bytte jag cornflakes mot sesamfrön, blev mkt gott!

  • Lennart_58 30 augusti 2009

    Den var inte att leka med, men det gjorde jag inte, jag åt o njöt, mmm, full pott i poäng.

  • norbergs 3 april 2010

    Mmmums! Lite pyssel, men det var det värt =D Alla älskade det och det blev massor kvar till min matlåda...Jag skar filerulladerna snett och vi tog en bit var det var lagomt för oss.

  • beda 17 december 2010

    Kanon gott recept alla mumsade och åt, kommer att tipsa fler om detta =)

  • christincarlsson 29 oktober 2011

    JÄtte gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.