Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Corn Fritters

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

I boken "Amerikansk mat för svenska hem" 1968, finns det här Corn Fritters receptet. Gott till frukost med ägg och bacon. Utmärkt gott till stekt fläsk, stekt korv, skinka... Du kan också servera dem rykande varma med lönnsirap eller sylt.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjöl, salt och bakpulver. Blanda äggen med mjölken. Tillsätt de torra ingredienserna. Blanda smeten tills den är jämn och smidig. Blanda i majsen och det smälta smöret. Klicka ut plättstorlekar av smeten i het stekpanna med mycket smör eller olja i. Stek några stycken åt gången. Stek ca 2- 3 min på varje sida. Så att de blir vacker guldbruna. Låt dem rinna av på hushållspapper. Servera dem genast.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • segerwitch 24 april 2008

    Bara såå jätte goda, blandade 1 tsk röd curry. Dom har blivit min nya last! Eva

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.