Hacka den ljusa mjölkchokladen och smält den tillsammans med tärnad nougat och nutella i ett vattenbad (i en stor skål över en kastrull med kokande vatten) ta av skålen från värmen.
Vänd försiktigt ner cornflakes i chokladblandningen.
Häll ut detta i en liten rektangulär form 26X13 cm klädd med bakplåtspapper packa försiktigt ihop smeten så att inga
lufthål uppstår.
Låt stelna i kyl el frys ca 10-15 min och skär kakan sen i 2X4 cm breda bars/bitar.
Finhacka den mörka chokladen smält 1/3 del av den i ett vattenbad tag av skålen från värmen och rör sen i resten av chokladen tills allt smält låt svalna under omrörning till ca 28 grader.
Doppa bitarna i chokladen gärna med hjälp av en gaffel låt dem rinna av på ett galler (med bakplåtspapper under).
Riktigt goda. Jag rekommenderar att man har dem i frysen en bra stund innan man doppar dem i mörk choklad.