Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cornflakesfisk med smarrig sås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Cornflakes ger en knaprig yta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken om den är fryst. Häll upp cornflakes i en djup tallrik, smula dem med handen. Vispa ägget i en djup tallrik. Vänd fisken först i ägget, sedan i cornflakes. Stek fisken omgående i lite margarin. Salta. Om cornflakesen ramlar av kan du strö på ströbröd.
  2. Äppelsås: Hacka äpplet i tärningar. Blanda äpple, smörgåsgurka, gräddfil, lättmajonäs, salt och peppar till en sås. Servera fisken med äppelsås och potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mabee 27 januari 2009

    Mycket bra recept bjod pa det till middag idag och alla tyckte det var jattegott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.