Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cornflakeskakor

(1 kommentar)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett gott barndomsminne. Ät och njut

Ingredienser

Instruktioner

Lägg blockchokladen och smöret i en skåt. Täck skålen med folie och ställ den över en gryta med kokande vatten. När chokladen smällt blandas cornflakes ner. Rör försiktigt så allt blandar sig. Klicka sen snabbt upp smeten på ett oljat smörpapper och låt den stelna på något svalt ställe.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • catwomisen 21 mars 2008

    Lite kladdigt nar det varit i rumstemp en stund, men annars ett valdigt enkelt och gott recept om man ar sugen pa nagot lite mer speciellt an en vanlig chokladkaka. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.