Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cornflakespanerad kycklinglår

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En härlig fräsch kycklingrätt för vardag och fest. Barnens favorit.

Ingredienser

Instruktioner

Smula sönder flingorna i mindre bitar och blanda med kryddorna och en pressad vitlöksklyfta. Pensla kycklinglåren med margarinet och vänd det sedan i majsflingorna. Lägg kycklinglåren i en eldfast form och stekes i ugnen på 175 grader, ca 40 minuter. Servera med nudlar, tzatziki och en blandad sallad med körbärstomater och lök.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • linalackstrom 20 juni 2011

    Den var verkligen jättegod!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.