Rustik vintermat där potatismoset fått extra smak från rotselleri. Så enkelt och gott!
440 Kcal/portion
Instruktioner
- Sätt ugnen på 250 grader.
- Koka potatis- och selleribitarna mjuka i saltat vatten. Häll av vattnet, mosa och blanda med mjölk och riven ost. Salta och peppra.
- Bryn färsen i en torr teflonpanna. Tillsätt hackad lök, grovriven morot och rotselleri, låt fräsa ett par minuter. Rör ner tomatkross, tomatpuré, senap och fond. Låt puttra 5-10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Bred ut färsen i en ugnsform och täck med moset. Dra gärna med en gaffel i moset för att göra ett fint mönster. Grädda mitt i ugnen tills moset fått lite färg, ca 10 minuter.
- Servera gärna med en blandad grönsallad.
Publicerat den
28 december 2014
Liknande recept
Skriv kommentar