Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Couscous med grillade grönsaker

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mättande vegetariskt med grillad lök, paprika och vitlöksdoftande couscous

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljong i en kastrull. Rör ner couscousen, lägg på lock och ställ kastrullen vid sidan av plattan 5-6 min.
  2. Skala löken och skär den i fjärdedelar. Kärna ur paprikan och dela varje i 8 delar. Grilla grönsakerna på utegrillen eller i ugnen tills de börjar få färg 5-6 min på varje sida.
  3. Fräs vitlöken lätt i smöret och rör ner det i couscousen. Blanda ner grönsaker och örter. Smaksätt med salt.
  4. Servera med bröd.
  5. Tips! Gott att servera till grillat kött, kyckling, fisk och skaldjur.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Gul13 11 maj 2009

    Tack för receptet. Gott och fräscht. Variationmöjligheterna är oändliga tror jag. Detta gör vi fler gånger.

  • Monika46 22 maj 2009

    Tack för ett gott rcept! Supergott! Bjöd detta till grillade revben och bröd.. Mumsigt...

  • Lisa80 23 juni 2009

    Jätte gott och väldigt lätt att laga! Har provat både i ugn och på grill, med lika bra resultat!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.