Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Couscous med rött och grönt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

eget recept, lättlagat.

Ingredienser

Instruktioner

Koka 4 port couscous enligt anvisningar på paketet. Stek löken gyllengul i olivolja en större panna/ gryta. Tillsätt vitlöken och bladspenaten. Skär soltorkade tomater i bitar efter smak. Krydda eventuellt med örtkrydda. Blanda i couscousen, rör om. Serveras till exempelvis kyckling, kött, salsiccakorv eller med feta-ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.