Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Couscoussallad med avocado, sparris och fetaost

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod och fräsch sallad nu i grilltider

Ingredienser

Instruktioner

Koka couscousen enl paketet men ta i en buljontärning. Anrätta sparrisen enl paketet. Skala och tärna avokadon. Hacka och tärna paprikan. Strimla purjolöken. Bryt sönder fetaosten i småbitar eller använd den tärnade. Rör ner oljan i couscousen, blanda sen ner avokado, sparris, fetaost, majs, paprika, purjolök och ruccola och rör om försiktigt. Servera med en god kall sås till grillat kött!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • atonis 25 maj 2008

    Detta måste jag testa, det verkar kanon. /Agneta

  • Disen 29 maj 2010

    Mumsigt! jag äter jättemycket couscous och detta var verkligen gott. Jag åt det till grillad fläskfilé. Det här kommer att bli en favorit. Såklart högsta betyg. Tack för receptet Pia.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.