Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Couscoussallad med rotfrukter

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Har börjat ätit lite nyttigare och ville komma på något gott men nyttigt till kycklingen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär rotfrukterna i stavar, använd de rotfrukter som du tycker är godast. Lägg i en form och ringla över olja och salt, in i ugnen i 20-30 minuter på 200 grader.
  2. Tillaga couscousen enligt förpackningen och samtidigt finhacka vitkål och purjolök.
  3. När rotfrukterna är klara, blanda allting på ett serveringsfat och servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.