Cow slow sallad husmorsorna recept

Laddar...
Din sökning gav 11903 träffar

Grekisk sallad

Supergod sallad, blir extra gott med tzatsiki och grekisk lantbröd. Ett glas vitt vin till är inte heller så dumt!


Coleslaw sallad

Blanda först ihop alla ingredienser till dressingen. Lägg kål och morötter i en skål.Häll över dressingen och blanda allt. Tillsätt salt och peppar. Låt stå 20 minuter, rör om och häll sedan av överfl..


Lyxig och färggrann sallad

Gjorde en sallad till förrätt till mig och sambon på nyår. Den blev riktigt god, men oj så mättande den var. Så den funkar helt klart att äta som huvudrätt med, eller göra mindre av den till förrätt (..


Grekisk sallad

Är bara såååå gott.... en perfekt sallad med tzatziki, nybakade ciabatta och ett glas vin till gör hela måltiden komplett


Saftig sallad med bacon och honun..

Tog de ingredienser jag hade och det blev en otroligt saftig och god sallad. Det salta baconet, sötman från ananas och honung, den krämiga avokadon och krispiga paprikan gjorde det till en favorit!
Kycklingsallad utan sallad

Blandade ihop någonting precis av det jag hade i skafferiet. Det som är så bra med sallader är givetvis att ALLT är välkommet! Variera gärna med någon frukt el dyl, nu hade ju inte jag någonting rol..


Ensaladilla Rusa - Rysk sallad

En typisk tapas rätt i Spanien men spanjorerna äter den tillochmed som ensamrätt med bara lite sallad och bröd till. Precis som alla nationella rätter finns det lika många recept som kockar på denna s..


Krispig sallad med kassler och so..

Gott, krispigt och lätt. Inga konstigheter här inte. Jag hade inte pasta i salladen, men när jag väl serverade insåg jag att man kan gott ha lite pasta i. Detta är bara ett gott recept på en sallad so..Tager-vad-man-haver-sallad

Har svårt att äta varm mat på sommarn. Dessa sallader kan jag leva på:) Denna gång blev det med räkor. Kan tipsa om att det är jättegott att byta ut dem till grillad kyckling och strimlad bacon också:..


Svensk sallad a la bulgur

Ni vet hur vi i Sverige gör: sallad, tomat och gurka - tråkig sallad.. Detta är en matig variation som inte kräver dressing vid bordet.. Flera har frågat efter recept och det verkar fungera även för d..


Enkel sallad med stekt korv

Gott och enkelt att göra en vanlig vardag. Inget komplicerat. Mättar skönt, vill man ha mer eller annan smak är det bara att lägga till andra grönsaker!Sallad på broccoli, rödlök och äp..

I skolan där jag jobbar serveras denna sallad regelbundet. En jättegod sallad på färsk broccoli som passar till det mesta - och broccoli som är så nyttigt! Eftersom jag älskar färsk broccoli tar jag ..