Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cowboy och indianplätter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Fick den här rätten av en väninna, mina barn gillar inte keso, men i den här rätten blev det perfekt, de åt som galningar, kan ju i och för sig bero på namnet, men gott var det

Ingredienser

Instruktioner

Kör majskornen i mixer eller matberedare till en jämn puré. Vispa äggen lätt och vispa ner mjölet. Blanda i majspurén, keso och resten. Bryn smör i en plättlag eller stekpanna, stek på medelvärme ca 2 min på vardera sida. Servera plätterna nygräddade med god grönsallad och knäckebröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.