Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Tina fisken om den är fryst. Smörj en ugnsfast form. Lägg fisken i formen.
  2. Blanda creme fraiche, tacokrydda och ost i en skål. Bred blandningen på fisken. Sätt in formen i mitten av ugnen i ca 20 min. Ta ut och kontrollera att fisken är färdig, den ska vara vit och fast i konsistensen.
  3. Gott till är potatis och sallad.

Kommentarer (1)

  • kokina 2 februari 2010

    Hej! Jag är kokerska på en förskola och lagade denna rätt till "mina" 60 barn. De tyckte det var jättegott, så det blir säkert en repris snart. / Kokina

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.