Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cowboygryta

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 3-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mina kompisar gillar den skarpt. Gjorde den även till ett knytkalas med kollegorna. Stor succé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken i bitar. Pressa vitlöksklyftorna. Strimla paprikorna och klipp bacon i bitar. Fräs allt utan fett i en varm gryta.
  2. Tillsätt majs, passerade tomater, kidneybönor, bbq-sås, vinäger/ättikssprit, sambal oelek efter smak - stark! Tillsätt sweet chilisås efter smak och låt puttra i 10 minuter.
  3. Bryn korvarna i en stekpanna och tillsätt dem till grytan. Låt puttra ytterligare 5 minuter.
  4. Servera med matlagningsyoghurt/crème fraiche/ gräddfil och ostnachoschips.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • NewOrder 26 maj 2008

    Asgod gryta, rekommenderas. Jgg provade med färsk chilifrukt istället för sweeetchilisås och sambal. Gör INTE det - varning, varning! Efter det provade jag originalreceptet. Ganska bra drag i den med och hundra gånger godare.

  • mv 19 augusti 2008

    Jättegott, snabbt och enkelt. Kommer att göra den fler gånger.

  • bklinnea 24 mars 2009

    Jättegod och enkel! Det blir jättemycket mat, det här räcker till flera lunchlådor för mig och min sambo! Jättegott med ris till också!

  • generalsilver 7 februari 2010

    Helt underbar gryta! Gjorde den till ett knykalas och den var mycket uppskattat. Ska göra den idag igen minsann. Kanon! Ett litet tips. Testa med sweet chili i creme fraichen å dippa till. Smakar mums!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.