Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cowboygryta i tortillaskål

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grytan får mustig smak av bönmix i tacosås. Finns inte den i din butik kan du ta 1 burk kidneybeans och krydda med 1/2 påse tacokryddmix.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva lök och vitlök. Hetta upp oljan i en stekpanna. Fräs löken mjuk utan att den tar färg. Ta ur löken och bryn färsen.
  2. Tillsätt tomatpuré, bönor, vatten och lök. Krydda med chilipulver, spiskummin och buljongtärning. Låt koka samman 5 min. Smaka av med salt
  3. Värm bröden enligt förpackningen och lägg i djupa tallrikar eller skålar. Bottna med strimlad isbergssallad, häll på cowboygryta och en klick yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.