Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebab med ört- och vitlökssås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med såsen. Mosa fetaosten med crème fraichen till en jämn sås. Tillsätt olivolja, pressa ner vitlöksklyftan och tillsätt oregano. Smaka av med salt.
  2. Arbeta samman färsen med ägg, salt, peppar, oregano, pressad vitlök och mjölk till en jämn smet.
  3. Forma smeten runt 8 grillspett och pensla färsrullarna med lite matolja.
  4. Grilla kebabspetten ca 8-10 minuter runt om. Bjud ört- och vitlökssåsen till. Servera tillsammans med potatisspett.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • 70ann08 2 juli 2008

    Låter mums! Blir kvällens meny, men troligen med hemgjord Tzatziki istället.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.